vrijdag 3 november 2017

WINACTIE ROMAN: IN HET VELD - JESSE LONCRAINE / KARAKTER UITGEVERS BV

Lieve lezers,

Ik heb weer een mooie winactie voor jullie. Namens Karakter Uitgevers mag ik maar liefst vier exemplaren van In het Veld, de eerste fictieroman van Jesse Loncraine, verloten. Lees hieronder waar het boek over gaat en hoe je mee kunt doen met mijn winactie.                                       Beknopte inhoud
De getroebleerde journalist Orin Perth verdwijnt van de ene op de andere dag ergens in Oost-Afrika van de aardbodem. Hij heeft net een opzienbarend en hartverscheurend artikel naar zijn redactie gestuurd over Christine Lokeka, die alleen achtergebleven is in haar dorp, nadat de militie van een warlord haar man vermoord heeft en haar 12-jarige zoon Paul heeft gekidnapt. Liz, de moeder van Orin, een door de wol geverfde oorlogsverslaggever, vertrekt naar Oost-Afrika om haar zoon te vinden en haar eigen demonen te trotseren; ze probeert zo het hoofd te bieden aan haar ziekte. Christine en Liz ontmoeten elkaar in de zoektocht naar hun zonen, maar worstelen elk op hun eigen wijze met hun verdwijning. Orin en Paul vechten ieder een eigen strijd om te overleven en proberen in de confrontaties met de warlord en diens militie hun menselijke waardigheid niet te verliezen. 

Meedoen aan deze winactie gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om mijn
  Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op vrijdag 3 november 2017 en stopt op donderdag 9 november om 24.00 uur! De winnaar wordt via loting gekozen en bekend gemaakt op vrijdag 10 november aanstaande.


Auteursfoto credit: Toby Fountaine
AUTEURSINFO
Jesse Loncraine studeerde Engels in Bristol en Violence, Conflict & Development aan de School of Oriental and African Studies van de University of London. Hij werkte korte tijd als journalist in Londen en Kenia, en houdt zich nu in New York bezig met het maken van documentaires over genocide en oorlogsmisdaden. Hiervoor reisde hij al naar Kenia, Oeganda, Congo en Libanon. 


BOEKINFO
In het veld - Jesse Loncraine
Oorspronkelijke titel In The Field
Nederlandse vertaling door Ineke van Bronswijk
Uitgebracht door Karakter Uitgevers BV
Genre Roman
Uitgave Paperback, 256 pagina's
Verschenen Oktober 2017


10 opmerkingen:

 1. Een boek dat ik graag wil lezen. Mooie actie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn hart ligt al jaren in Afrika ( al is het dan in het Westen ) dus dit boek MOET ik lezen.Ik heb er jarenlang deeltijds gewoond .Ik wil me er in verliezen en kijk er naar uit.Groeten en succes .Binta.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lijkt me dat een bijzonder verhaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me echt een geweldig intrigerend boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles wat over Afrika geschreven wordt boeit mij dus ook dit boek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het boek graag willen lezen :)

  Groetjes Anneliese

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof! Deze zou ik graag willen lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lijkt me heel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. er zou veel meer gepubliceerd moeten worden over de misstanden in Afrika, ik neem graag kennis van de bevindingen van Jesse

  BeantwoordenVerwijderen