donderdag 16 november 2017

WINACTIE HET HUIS VAN SINTERKLAAS - NAOMI TIEMAN & MARIEKE NELISSEN / UITGEVERIJ GOTTMER KINDERBOEKEN


Lieve lezers,

Het gonst alweer onder de kleintjes, Sinterklaas is in aantocht! De winkels hangen al weken vol met aankondigingen en de schappen puilen uit van het strooigoed en ander lekkers. Vol verwachting kijken de kinderen uit naar zijn komst in Nederland, die gelukkig voor hen nog maar een paar nachtjes slapen duurt.

Van Uitgeverij Gottmer Kinderboeken kreeg ik een bijzonder leuk kinderboek opgestuurd: Het huis van Sinterklaas, prachtig op rijm geschreven door Naomi Tieman en zeer fraai geïllustreerd door Marieke Nelissen.

In dit boek lees je over de kleine Pietjes die nog niet groot genoeg zijn om met hun ouders en Sinterklaas vanuit Spanje naar Nederland te varen. De ukkies passen op het huis van Sinterklaas en moeten zich dus zelf vermaken. Als dat maar goed gaat, want ze doen dat zéér uitbundig! Hoe zullen hun ouders, de oudere Pieten dus, en Sinterklaas hierop reageren bij thuiskomst?
Een heerlijk (voor)lees- èn kijkverhaal voor de kinderen!

Om deze leuke en gezellige feestelijke Hollandse traditie met jullie te vieren mag ik namens de uitgeverij maar liefst twee exemplaren verloten onder jullie. Erg leuk om je kleintje (of van een ander!) mee te verrassen.

Meedoen aan deze winactie gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om mijn
  Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op donderdag 16 november 2017 en stopt op zondag 19 november om 24.00 uur! De winnaar wordt via loting gekozen en bekend gemaakt op maandag 20 november aanstaande.

Succes allemaal en geniet 18 november van de intocht van Sint en zijn Pieten!

Shyama in Boekenland

BOEKINFO
Het huis van Sinterklaas - Naomi Tieman
Kleurrijke Illustraties door Marieke Nelissen
Uitgeverij Gottmer Kinderboeken
Genre Kinderboek, Prentenboek
Uitgave Hardcover, 32 Pagina's 
Prijs €13,99
Geen opmerkingen:

Een reactie posten