woensdag 29 augustus 2018

REVIEW 3x WILDE KRUIDEN BOEKJES VAN TANJA HILGERS / UITGEGEVEN IN EIGEN BEHEER


Tanja Hilgers is Illustrator, Kruidenvakvrouw en Grafisch ontwerper. Deze drie disciplines heeft ze fraai samengebracht in drie kleurrijke en handzame boekjes: Wilde Kruidenkeuken, Wilde Kruidenthee en Wilde Kruidenparty. Veel ervan is ook geschikt voor veganisten!


De drie boekjes bevatten recepten voor elke gelegenheid en vormen een mooie aanvulling op elkaar. Deze drie-eenheid in de wildpluk van Tanja kan vooral voor de beginners een mooie handleiding zijn om de stap te durven zetten te gaan wildplukken. Haar duidelijke en erg mooie illustraties inzake de kruidenportretten helpen beslist om de juiste kruiden te plukken, zodat je zeker weet wat je aan het doen bent. Naast de boekjes heeft Tanja een serie receptkaarten gemaakt, zie hieronder:


Tanja vermeld verder dat ze puur op gevoel kookt, waardoor de hoeveelheden in haar recepten richtwaardes zijn. Ze nodigt je dan ook van harte uit om zelf te experimenteren en te koken met wilde kruiden. Heb je vragen over de boekjes, de aanschaf of iets anders op wildplukgebied? Neem dan even een kijkje op haar website www.tanjahilgers.nl en neem contact met haar op via haar mailadres info@tanjahilgers.nl

Experimenteer ze en geniet van de ontdekkingsreis in wildplukland!

Hartelijke groet.
Shyama in Boekenland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten