vrijdag 11 maart 2016

WINACTIE EEN HART VOL HOMMEL(E)S - PETRA HÜLSMANN / HARPER COLLINS
Lieve lezers,

Ik ontving laatst een exemplaar van Een Hart vol Hommel(e)s mèt een schattig gehaakt hommeltje. Ik moet het boek nog lezen en recenseren, maar ik mag van Harper Collins alvast een exemplaar van het boek inclusief zo'n leuk gehaakt hommeltje verloten onder jullie. 

Achterflaptekst: 
Je moet je door de liefde niet gek laten maken. Deze wijze raad krijgt Lena meerdere malen te horen van taxichauffeur Knut. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je aanstaande een week voor de bruiloft opeens je ex blijkt te zijn. Dat je 30 wordt en je baan door je eigen stomme schuld plotseling je ex-baan is… ach dat kun je er dan ook nog wel bij hebben.

Lena gunt zich geen tijd voor zelfmedelijden, want ze heeft een missie: haar leven krijgt een total make-over. En bovendien trekt uitgerekend zij - complete controlfreak - in bij het chaotische huishouden van haar beste vriendin. Daar werkt vooral huisgenoot Ben op haar zenuwen. Die is namelijk niet alleen ongelooflijk arrogant maar ook een akelige womanizer. Daarom irriteert het Lena dat haar hart bij de gedachten aan hem alleen al vol hommels lijkt te zitten.

Spreekt dit boek je aan?
Doe dan mee op de volgende manier:

ga naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland en
   like de pagina (wanneer je dat nog niet deed);
like + deel daar het bericht 'openbaar', zodat ik het kan
  zien op je tijdlijn.

De winactie loopt van vrijdag 11 maart tot en met woensdag 16 maart aanstaande. Op donderdag 17 maart maak in de winnaar bekend.

Succes en hartelijke groet!
Shyama in Boekenland10 opmerkingen: