vrijdag 18 maart 2016

WINACTIE MEET & GREET + HIGH-TEA MET AUTEUR ELLEN LINA - SKY / UITGEVERIJ ELLESSYLieve lezers,

Mijn blog Shyama in Boekenland bestaat in april twee jaar en ik vind het nog even leuk als in het begin! Het bevalt me heel goed en de leuke persoonlijke contacten die ik heb met collegabloggers en medewerkers van uitgeverijen is bijzonder leuk en fijn.

Het enige dat nog ontbreekt is persoonlijk contact met mijn lezers, met jullie dus! Daarom heb ik besloten ter ere van mijn tweede blogverjaardag een winactie te houden om met zes van mijn lezers/volgers een meet & greet mèt high-tea met schrijfster Ellen Lina bij mij thuis in Den Haag te houden op zaterdag 16 april a.s. 

De bedoeling is dat we haar laatste roman 'Sky' (zie mijn verslag en recensie) gaan bespreken, waarvoor de zes winnaars een pdf krijgen toegestuurd om alvast te lezen ter voorbereiding. Bij de meet & greet krijg je een gesigneerd exemplaar van Ellen, eventueel met een persoonlijke boodschap.

Vind je het leuk om Ellen Lina en mij te ontmoeten en samen 'Sky' te bespreken, onder het genot van een lekkere high-tea? Doe dan mee met deze winactie, maar alsjeblieft alleen als je zeker weet dat je er op zaterdag 16 april bij kunt zijn.

De geplande tijd is van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Het is vanwege eventuele reistijd geen probleem wanneer je iets eerder aankomt en/of wat later vertrekt. Mijn adres krijgen de zes deelnemers na de loting via een privébericht. 

Ik hoop dat jullie dit een leuke actie vinden en de 16e april nog vrij hebben staan in jullie agenda. Iedereen mag meedoen, ook mijn Belgische lezers maken kans, mits jullie bereid zijn naar Den Haag te komen!

Meedoen gaat als volgt:
Ga naar mijn facebookpagina;
Like de pagina (als je nieuw bent) en like & deel het
  bericht openbaar op je tijdlijn;
Geef aub ter verduidelijking voor de loting aan of je 16 april
  echt aanwezig kunt zijn!

Deze winactie gaat in op 18 maart en sluit op donderdag 24 maart om 24.00 uur. De winnaars worden op vrijdag 25 maart bekend gemaakt.

Succes en hartelijke groet,
Shyama in Boekenland


11 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs gave actie!!! Zie je daarom rule jij in Blogland!! 😝

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en bijzonder, ik doe graag mee voor en plaatsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke actie! Het lijkt me een boeiend boek om te lezen en ik maak kan ook graag kans op deze meet en greet!

  Groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe actie! Ik moet ivm de datum overslaan, maar alvast gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe hier graag aan mee Shyama. De 16e is geen probleem voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supergave winactie! Ik doe graag mee! De 16e is geen probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk Shyama!groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen