woensdag 6 december 2017

WINACTIE OKAPI's IN KERSTSFEREN / UITGEVERIJ LOOPVIS


Lieve lezers, 

Speciaal voor de feestdagen vroeg uitgeverij Loopvis verschillende makers om een kerstige Okapi te ontwerpen. Het resultaat: een moderne kerstvertelling van Fleur Bodt, een kersttafereel van illustratiestudie Het Paradijs, een Okapi vol kersthangers van Helga de Graaf en van Jeroen de Leijer: de Eefje Wentelteefje kerststal! Heel leuk om zelf te houden, maar natuurlijk ook om op te sturen voor een instant kerstgevoel.

Okapi's zijn kleine boekjes om te versturen. Inmiddels heeft uitgeverij Loopvis een uitgebreide lijn, rondom diverse thema's. Namens hen mag ik twee maal een set Kerstokapi's verloten!


Meedoen aan deze winactie gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om mijn
  Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op woensdag 6 december 2017 en stopt op maandag 11 december om klokslag 24.00 uur! De winnaars worden via loting gekozen en bekend gemaakt op dinsdag 12 december aanstaande. Houd de uitslag in de gaten wanneer je meedoet, zodat je, indien je wint, snel je adresgegevens kunt doorgeven. Ik wil de pakketjes nog ruim voor de Kerstdagen versturen :-)

Succes en lieve groet!
Shyama in Boekenland


Je kunt de Kerstokapi's natuurlijk ook zelf kopen/bestellen.
Een volledig overzicht is te vinden op www.nozelheden.nl. De okapi's zijn te koop bij cadeau- en boekwinkels door heel Nederland en België, zijn per stuk verpakt (met stevige kraftpapieren envelop) in cellofoon en hebben een verkoopprijs van € 5,95 per stuk (incl. 6% btw). Bestellen kan natuurlijk via nozelheden.nl, maar vraag er vooral ook eens naar bij je lokale boek- of cadeauwinkel. Wie weet vinden ze de okapi's zó leuk dat ze ze ook willen inkopen ;-)

Over Uitgeverij Loopvis
Uitgeverij Loopvis is een kleine, creatieve uitgeverij met een flinke dosis lef. Eigenwijs in haar aanpak en daardoor prijswinnend. Loopvis staat voor een duurzame aanpak, zowel in drukwerk als in de samenwerking met auteurs en vormgevers die onze unieke boeken maken. Voor het drukwerk werkt Loopvis samen met één van de duurzaamste drukkers uit Nederland: Drukkerij Tienkamp uit Groningen. Dankzij de waterloos offset techniek, het gebruik van plantaardige inkten en - natuurlijk - FSC-gecertificeerd papier heeft de productie van de Loopvisboeken een zo laag mogelijke impact op het milieu. Aan weggooien doen we niet. Voor gedrukte pagina’s die niet in de boeken terecht komen verzinnen we graag een andere bestemming. Bijvoorbeeld als feestelijk promotiemateriaal of passend inpakpapier


1 opmerking: