maandag 17 juli 2017

REVIEW + WINACTIE BULLET JOURNAL - ZAMARRA KOK / KARAKTER UITGEVERS


Lieve lezers,

Hierbij een review + Winactie!

De Bullet Journal is voor mij nog nieuw, omdat ik er nog nooit mee heb gewerkt. Doordat ik het nu mag reviewen voor Karakter uitgevers is het een mooie manier om er kennis mee te maken. Deze Bullet Journal, afgekort ook wel BuJo te noemen, is van de hand van Neerlands bekende organizer Zamarra Kok, en uitgebracht in twee versies, met blaadjes en met vogeltjes.Zamarra Kok is als organizer een graag geziene gast in diverse tv-programma's. Haar praktische organizing-/huishoudboeken zijn bestsellers, en ze wordt regelmatig door grote bedrijven als Albert Heijn, De Telegraaf, Helpling en Home Works ingeschakeld  als consultant op het gebied van huishouden en organizing. Tevens schrijft ze blogs en artikelen over opruimen en huishouden. Een bezige bij die ons via haar BuJo kan helpen om alles wat ons bezighoudt overzichtelijk bij elkaar te zetten. Zie de BuJo als dagboek, wensenlijst en takenlijst ineen.Je wordt niet in het diepe gegooid, want achter in de BuJo staat een heldere uitleg hoe je deze effectief kunt gebruiken, met tips en voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos, de basisprincipes (o.a. chronologisch werken) en de ideeën voor de invulling helpen je op weg. Nu denk je vast, waarom papier? Dit kan toch makkelijk via de mobiele telefoon die je immers altijd bij je hebt? Dit is juist de crux, waarover meer staat vermeld in de BuJo. Tevens over de sleutel (key) van de Bullets en nog veel meer uitleg waar je mee uit de voeten kunt.
Spreekt dit concept je aan en wil je ook graag meer grip op je bezigheden? Dan heb ik fijn nieuws! Ik mag namens Karakter uitgevers maar liefst drie exemplaren verloten onder mijn lezers/volgers, hoe leuk is dat!
De winnaars mogen zelf kiezen waar hun voorkeur naar uitgaat, een exemplaar met blaadjes of met vogeltjes. 

Meedoen gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om mijn
   Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op maandag 17 juli 2017 in en eindigt op zondag 23 juli a.s. klokslag 24.00 uur :-)
De winnaars worden via loting gekozen en bekend gemaakt in de loop van maandag 24 juli a.s.

Heel veel succes allemaal en lieve groet!
Shyama in Boekenland
8 opmerkingen:

 1. BuJo is echt heel leuk! Net als deze actie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh wat gaaf!! Ik zou namelijk dolgraag een bullet journal starten als onze tweeling Lucas & Eva straks naar school gaan :D Er is dan zoveel leuks om bij te houden voor ons allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow zo leuk joh, ik heb het helemaal ontdekt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BuJo, ik maak altijd al lijstjes, nog steeds ha, nee ik doe niet mee, heb mijn eigen manier, maar respondenten veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh een bullet journal wat leuk wil al een tijdje 1 dus ik loot graag mee ☺️

  BeantwoordenVerwijderen