donderdag 14 april 2016

BOEKPRESENTATIE LINDA VAN DEN DRIESSCHE - KRACHT VOOR TIEN / BOEKHANDEL PAAGMAN / BUSSINESS CONTACT
Lieve lezers,

Dinsdagavond 12 febr. jl. was ik weer gezellig bij de Haagse boekhandel Paagman. Deze keer voor de boekpresentatie van Kracht voor tien van Linda van den Driessche. Ik ontmoette Linda een tijd geleden in de Koninklijke Schouwburg tijdens een literaire avond en ze vertelde me toen over haar boek. Mijn belangstelling was gewekt en nu was het dan zover.


Linda van den Driessche is als onafhankelijk assessment-psycholoog actief voor verschillende hr-adviesbureaus. Ze heeft een mastergraad in arbeids- en organisatiepsychologie en International Business Communication.

Alex, Shyama, Ria en Connie

Op de eerste rij gezeten, tussen mijn blogcollega's Connie en Alex en bevriend auteur Ria Schopman (roman Alea), had ik het beste zicht op het podium :-).


Linda van den Driessche


Erik Rozing
David Samwel


David Samwel (was de hoofd-organisator van het Gala van het Fantastische Boek) en Erik Rozing, de auteur van De psychiater en het meisje, waren ook van de partij.

Over Kracht voor tien:
Ontspannen, loslaten, hulp vragen, relativeren; hoe komt het dat we dat niet meer kunnen? Ons werkende leven is sterk veranderd – zekerheden zijn weg, kansen zijn er te over. We gaan mee in de hectiek, maar raken onszelf er ook in kwijt. We raken gestrest, piekeren teveel en intussen is ons gedrag vooral contraproductief.

In Kracht voor tien biedt Linda een praktische methode om je innerlijke kracht terug te vinden en een wonderbaarlijke groei door te maken. In de tien gedragsprincipes komen de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap, oosterse wijsheid en gevestigde theorieën uit de westerse psychologie samen. 

Erik, Ria, Shyama, Alex en Linda

Ik hoop eerdaags het boek te mogen ontvangen via de uitgever en meer te weten te komen over Kracht voor tienHet was een mooie presentatie, Linda stond heel ontspannen op het podium en na afloop was er ruim de gelegenheid tot vragen stellen, die ze uitgebreid beantwoordde.

Een fijne dame, niet alleen om te zien, maar ook om naar te luisteren!

Hartelijke groet,
Shyama in Boekenland

1 opmerking:

  1. Kracht voor tien, wie wil dat nou niet? Klinkt als een boeiende avond en een interessant boek!

    BeantwoordenVerwijderen