maandag 9 oktober 2017

WINACTIE STILLE GROND - SANNEKE VAN HASSEL / UITGEVERIJ DE BEZIGE BIJ
Lieve lezers, 

Namens uitgeverij De bezige bij mag ik een exemplaar verloten van de literaire roman Stille grond van Sanneke van Hassel.
 "Stille grond is een actuele roman over de wil goed te doen en de angst voor het onbekende."

Waar gaat Stille grond over?
Midden in de stad (Rotterdam) werkt Johannes al jaren met daklozen en verslaafden. Op het terrein van de opvang is hij een tuin begonnen, heimelijk terugverlangend naar de weilanden van zijn jeugd. Vanuit haar appartement aan de overkant kijkt Landa met haar baby op de arm naar het rommelige complex. Ze droomt van een parkje met schommels en wil dat de opvang verdwijnt. Als ze geen gehoor vindt bij haar omgeving smeedt ze een gewaagd plan.

Ben je na het lezen van deze beknopte beschrijving nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal? Doe dan mee met deze winactie!


Meedoen gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om mijn
   Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op maandag 9 oktober 2017 en stopt op vrijdag 13 oktober om 24.00 uur! De winnaar wordt via loting gekozen en bekend gemaakt op zaterdag 14 oktober a.s. Houd het dus aub in de gaten wanneer je meedoet, want na zeven dagen zonder tegenbericht van de winnaar loot ik een andere naam. Opgelet dus ;-)

Succes en lieve groet!
Shyama in Boekenland


© auteursfoto: Koos Breukel

AUTEURSINFO
Tien jaar lang werkte Sanneke van Hassel (1971) bij toneelgezelschap 't Barre Land voordat ze in 2005 debuteerde met IJsregen. Deze verhalenbundel werd geprezen om de licht absurdistische sfeer, de poëtische stijl en de aandacht voor details. Het boek werd genomineerd voor de Vrouw en Kultuur debuut prijs 2005 en voor de Selexyz debutantenprijs 2006. Sanneke van Hassel studeerde Theaterwetenschap en Cultuurgeschiedenis in Utrecht.


In 2013 werd Van Hassel de driejaarlijkse Anna Blaman Prijs toegekend voor haar gehele oeuvre en prees Times Literary Supplement haar verhaal Índian Time'in the Penguin Book of Dutch Short Stories. Eind augustus 2017 verscheen haar nieuwe roman Stille grond, een actuele roman over de wil goed te doen en de angst voor het onbekende.


BOEKINFO
Stille grond - Sanneke van Hassel
Uitgeverij De bezige bij
Genre Literaire Roman, Nederlandstalig
Uitgave Paperback, 224 pagina's 
Verschenen augustus 20176 opmerkingen: