dinsdag 5 september 2017

REVIEW & WINACTIE DE ORGANIZING AGENDA 2018 - ZAMARRA KOK / KARAKTER UITGEVERS

Lieve lezers,

Ik ontving van Karakter uitgevers de prachtige nieuwe Organizing Agenda 2018 van Zamarra Kok, de bekende organizer die pas ook een mooie Bullet Journal uitbracht in maar liefst twee fraaie uitvoeringen.De agenda is wederom heel mooi vormgegeven, en dat niet alleen, het is bijzonder praktisch in gebruik. Door de ringband is het super makkelijk open te slaan en dubbel te klappen. Dit bevordert het schrijfgemak enorm. Net als in haar Bullet Journal gaat Zamarra Kok heel ordentelijk te werk. Naast een taakplanner per maand tref je ook een maandbudgetplanner. Hier ben ik echt blij mee, nu kan ik achterhalen waar ik mijn euro's  aan uitgeef. (Natuurlijk zal het me niet verbazen dat het meeste geld naar de lokale boekhandels gaat haha).Wat kun je verder ongeveer verwachten?
Een bucketlist, lijstjes met tijdplanning, overzichtjes voor extra klussen, horizontale dag-/weekindeling, insteekmapjes, voldoende pagina's voor notitie's, een leeslintje, stickers en ... helemaal leuk ... kortingsbonnen achterin de agenda! Je merkt het al, ik ben helemaal content met de organizing agenda van Zamarra Kok. Spreekt het jou ook aan? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag namens Karakter Uitgevers maar liefst vier exemplaren verloten onder mijn lezers/volgers. De agenda kost €14,99, voor het geval je niet kan wachten en meteen wil kopen.

Denk je nu, ik wil dolgraag kans maken op een exemplaar?
Doe dan snel mee en wie weet ga jij 2018 compleet georganiseerd in!

Meedoen gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
•  Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn (en een like om 
   mijn Facebookpagina te volgen is natuurlijk altijd leuk!)

Deze winactie gaat in op dinsdag 5 september 2017 en eindigt op zondag 10 september a.s. klokslag 24.00 uur.
De winnaars worden via loting gekozen en bekend gemaakt in de loop van maandag 11 september a.s.

Heel veel succes allemaal en lieve groet!
Shyama in Boekenland


4 opmerkingen:

  1. Ben ik dit jaar er voor het eerst vroeg bij met een nieuwe agenda en hoef ik niet alles achter in die van dit jaar te schrijven tot er niks meer bij kan En dan ook nog eens een mooi en praktisch exemplaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wboop.. Whoop.. Wat gaaf. Ik doe graag mee. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel mooier en beter dan de kalender die ik gratis krijg..en ja ik schrijf alles op, ook wat ik meestal gedaan heb. Dus doe graag mee!!

    BeantwoordenVerwijderen