donderdag 10 december 2015

WINACTIE EEN EENZAME KERST? - AMANDA PROWSE / AERIAL MEDIA COMPANY
Lieve lezers,


Misschien hebben jullie mijn recensie van Een eenzame Kerst? Van Amanda Prowse, uitgegeven door Aerial Media Company net al gelezen. Zoniet, dan kun je het hier lezen.
Ik mag van de uitgever een exemplaar verloten onder mijn lezers/volgers. Spreekt het verhaal je aan en wil je in deze donkere koude periode lekker wegkruipen met een heerlijk verhaal? Doe dan vooral mee. En misschien is het ook een leuke tip als kerstcadeau voor iemand die van zulke verhalen houdt.

Meedoen is eenvoudig:
- Ga naar mijn Facebookpagina Shyama in Boekenland en like deze pagina   als je dat nog niet deed;
- Like en deel het bericht openbaar op je tijdlijn, zodat ik het kan zien.

En nu maar duimen.
Heel veel succes!

De winactie loopt van donderdagavond  10 december tot en met woensdagavond  16 dcember 24.00 uur. In de loop van donderdag 17 december maak ik de gelukkige winnaar bekend.

Hartelijke groet,
Shyama in Boekenland8 opmerkingen:

 1. Mooi boek met de kerst om te lezen. Doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb mee gedaan, ben benieuwd, lijkt mij een leuk en mooi boek om te lezen. Zeker aangezien ik zelf ook geen kerst vier en niet eens weet wat dit inhoud of is, zelf zou ik graag een kind willen hebben om te vertroetelen enzo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zou superleuk zijn , ben gek op kerstverhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FB liker was ik al en ik zie nu net de gave reminder ( dank je wel daarvoor )... Ik doe heel graag mee, dan kunnen meiden en ik ons misschien wel vermaken met een prachtig boek. Voor een ieder die hier leest alvast een zo gezond als mogenlijk 2016 x Jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb haar andere boeken gelezen, Dus voor deze win actie doe ik graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen