woensdag 30 december 2015

UITSLAG WINACTIE LIEVELING - KIM VAN KOOTEN / LEBOWSKI

Lieve lezers,

Dank jullie wel voor jullie leuke, mooie en ontroerende reacties. En hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers! En natuurlijk ook mijn dank aan Oscar van Gelderen van uitgeverij Lebowski voor het mogelijk maken van deze gulle winactie!Heel terecht dat het woord lieveling in de context van het verhaal de rillingen geeft, het lieve koosnaampje krijgt daarin een heel andere lading. Maar voor mij persoonlijk blijft het een lief woord dat ik, hoe ouderwets het ook mag klinken, nog weleens gebruik.

Zoals jullie me inmiddels kennen wil ik het liefst iedereen een exemplaar geven, en omdat ik voor mijn gevoel niet onbevooroordeeld uit jullie antwoorden kon kiezen heb ik deze "gewichtige taak" overgedragen aan mijn eigen lievelingen, mijn man en zoon. Zij hebben geheel onpartijdig uit alle antwoorden op mijn blog en facebookpagina de drie winnaars uitgekozen.
 Alledrie van harte gefeliciteerd!

Stuur me aub in een priv├ębericht je naam en adresgegevens zodat ik deze kan doorgeven aan de uitgeverij ter verzending van je gewonnen boek.

Indien er niet binnen 7 dagen wordt gereageerd ben ik genoodzaakt een andere naam te kiezen uit de deelnemers.

Nogmaals dank voor jullie deelname en blijf me ook in het nieuwe jaar volgen voor mijn recensies, boekennieuws en natuurlijk de mooie winacties die ik met grote regelmaat voor jullie heb.

2016 wordt officieel het jaar van het boek, dus dat zit wel goed voor ons in Boekenland. Alvast de beste wensen voor jullie allen!

Liefs,
Shyama in Boekenland

2 opmerkingen:

  1. Mooi boek om mee te beginnen in 2016. Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd winnaars! En Shyama nog de beste wensen voor 2016!

    BeantwoordenVerwijderen