vrijdag 4 december 2015

MINIBIEB UPDATE DECEMBER 2015


Lieve lezers,

Het gaat goed met mijn minibieb! Zo langzaamaan weten ook lezers van buiten de wijk mijn mooie biebje te vinden. En er wordt leuk geruild en geleend, fijn om te zien dat ik andere mensen zo blij kan maken met mijn wisselende boekenaanbod.


Desiree Janssen en de verhalenbundel
Van de week kwam schrijfster Desiree Janssen naar mijn minibieb, ze bracht een verhalenbundel mee waarin, samen met 11 andere, haar korte verhaal staat. Ik kwam met haar in contact nadat ze een prijs won via mijn blog. Erg leuk wat zo'n toevallige gebeurtenis teweeg kan brengen!
De bundel heet 'Van zoete meren en bruisende woorden', verhalen en schrijfoefeningen van de Werkgroep Proza, een initiatief van de Bibliotheek Zoetermeer.  Het start met het verhaal van Desiree Janssen, 'De Date'. Ze vertelde dat dit een fragment is uit een complete roman die ze heeft geschreven en die rond september 2016 gepresenteerd zal worden. Bijzonder interessant verhaal over een westerse vrouw in Saoedie-Arabië. Ik verklap verder nog niks, want ik wil heel graag volgend jaar haar roman lezen en recenseren.

De boekdonaties voor mijn biebje lopen goed. Ik kom alleen wat leuke boeken voor de jeugd tekort, er is erg veel vraag naar Young Adultboeken en Fantasyboeken, doordat er veel jongelui in en om de wijk wonen. Aangezien ik deze genres niet zelf lees zijn ze ondervertegenwoordigd in mijn biebje. Ik hou me daarom warm aanbevolen voor donaties in die categorie. Laat het even weten wanneer je boeken wilt doneren aan mijn minibieb.

Hartelijke groet,
Shyama in Boekenland


6 opmerkingen: