dinsdag 18 oktober 2016

WINACTIE DE PERZISCHE KEUKEN - YASMIN KHAN / FONTAINE UITGEVERS ISM OXFAM NOVIB

Lieve lezers,

Hebben jullie mijn culinaire recensie van het fraaie kookboek De Perzische Keuken gelezen en wil je er zelf ook graag mee aan de slag in je keuken? Dat kan nu via deze winactie, waarbij ik namens Oxfam Novib ism Fontaine uitgevers maar liefst twee exemplaren mag verloten onder mijn lezers/volgers.


Kook je graag en houd je wel van een culinaire uitdaging en uitstap naar een ander culinair werelddeel? Dan is deze winactie echt iets voor jou! 

Meedoen gaat als volgt:
Geef mijn facebookpagina Shyama in Boekenland een like
  (als je dat nog niet deed);
Like + Deel de winactie OPENBAAR op je tijdlijn, zodat
   ik het kan zien.


En nu duimen maar, heel veel succes en wie weet kook jij binnenkort in de sfeer van 1001nacht in je oerHollandse keuken :-)

Deze winactie loopt van dinsdag 18 oktober t/m zondag 23 oktober. Maandag 24 okt. maak ik de twee winnende namen bekend. Wil je zeker zijn van een eigen exemplaar, dan kun je natuurlijk ook terecht in de webwinkel van Oxfam Novib.

Let op:
De winactie voor een gesigneerd exemplaar voor De vrouwenslagerij van Ilja Gort + The bizarre bookshop legpuzzel loopt ook nog. Bij 1500 likes of meer op mijn facebookpagina wordt de prijs verloot onder alle deelnemers.

Hartelijke groet!
Shyama

11 opmerkingen:

 1. Deze keuken ontbreekt nog in mijn verzameling van meer Dan 500 stuks. Lijkt me een mooie uitdaging om de gerechten te koken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De orientaalse keuken spreekt tot de verbeelding, zou het dan ook fantastisch vinden om gerechten te mogen ontdekken en klaar te maken uit dit mooie boek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw daar wil ik graag meer van weten vanDe Perzische Keuken spannend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tip: Super Persis in ‘s-Hertogenbosch vind ik super om te eten en ze verkopen ook alles wat je nodig hebt om het zelf te doen. een kookboek hiervoor heb ik nog niet, dus ik doe mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig om weer eens wat andere culturen tot mijn keuken toe te laten, de heerlijke geuren ruik ik al in mijn gedachten, geliked en gedeeld op facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit boek lijkt me geweldig fijn, Even helemaal in een "Oosterse wereld" te zijn. De geuren en smaken van bijzondere gerechten, Helpen me om tegen mijn depressie te vechten. Wat ontzettend jammer ik heb geen facebook... Terwijl dit juist is mijn soort kookboek. Maak ik toch een kansje? Oh wat hoop ik dat van harte. Want de sombere moods beheerzen vaak mijn gedachten. En het wegdromen met dit Perzische juweel, Zou veel voor ne betekenen echt héél veel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zit niet op facebook maar I like your style! En dit heerlijke kookboek zou een super ere plaatsje krijgen bij mijn andere (ouderwetse!) kookboekjes. Erg avontuurlijk zijn die namelijk niet & ik zou graag wat creatieve inspiratie opdoen :-D

  BeantwoordenVerwijderen