Welkom


Welkom op mijn blog!


Hoi,
leuk dat je hier een kijkje neemt. Ik ben Shyama Hopman, getrouwd, moeder van een studerende zoon en woonachtig in Den Haag. Ik breng mijn tijd graag door in Boekenland, lezen is mijn grootste passie. Daarnaast heb ik een grote liefde voor lekker eten, koken, bakken, braden en lekkere wijntjes. 


Mijn blognaam Shyama in Boekenland is een knipoog naar Alice in Wonderland, een van mijn favoriete kinderboeken, naast De kleine Prins. Leuk detail: mijn voorletters SIB zijn identiek aan de initialen van mijn blog Shyama in Boekenland (SiB). Toeval? ;-)

Sinds augustus 2015 ben ik de trotse eigenares van Minibieb Shyama in Boekenland die in mijn voortuin staat. Hier kun je gratis boeken lenen en/of ruilen. Het is voor alle lezers toegankelijk, laagdrempelig en 24/7 open. Volg updates hierover op mijn blog onder het kopje Minibieb.

Wat lees ik het liefst?
Romans (literaire, historische en moderne), Thrillers (liefst literaire en psychologische), soms YA- en kinderboeken en Kookboeken. Ja, je leest het goed, ik lees echt graag kookboeken, ik kan ook heerlijk ontspannen door te bladeren en te genieten van de mooie gestileerde  foto's bij de recepten.

Kookboeken zijn een geweldige inspiratie voor mij om steeds nieuwe en verrassende recepten uit te proberen. Ik geniet enorm van kookboekpresentaties en proeverijen (ook van lekkere wijn), waar ik sinds kort met plezier verslag van doe op mijn blog.

Ik houd erg van de dynamiek in Boekenland. Onder het tabje Boekennieuws plaats ik mijn verslagen van mijn uitstapjes. Houd ook mijn winacties in de gaten, er is regelmatig een mooi boek te winnen via mijn blog. 

Heb je leuke suggesties of tips voor mijn blog? Laat dit gerust weten via shyama.hopman@xs4all.nl 

Ik vind het leuk wanneer je onder mijn blogberichten een reactie plaatst, laat gerust weten wat je van mijn recensies en berichten vindt. 

Hartelijke groet,
Shyama in Boekenland


Ik ben ook actief op social media:

Facebook  : Shyama in Boekenland
Twitter      : @shyamahopman
Instagram  : @shyama_in_Boekenland
Pinterest    :  @ShyamaHopman