maandag 6 augustus 2018

WINACTIE ZESDE BOEKENPAKKET OPRUIMING BIJ SHYAMA IN BOEKENLAND


Lieve lezers,

ik krijg steeds meer de smaak te pakken van het opruimen en ontspullen, heerlijk om weer ruimte te hebben in huis en in mijn werkkamer! Na deze grote opruiming ben ik van plan om in de toekomst steeds maandelijks een boekenpakket te verloten, zodat het niet meer dichtslibt. Ik heb alweer de zesde stapel boeken in de verloting, weer van alles wat: thrillers, historische- en andere romans. Valt het in de smaak? Doe dan mee, maar lees wel eerst even het onderstaande goed. Leuk extraatje: Broertje van Michael Berg is gesigneerd en voorzien van een volgnummer, nr 5 van 75! 

Let op: Bij deelname moet je wel bereid zijn de portokosten van verzending (pakketpost PostNL) voor je rekening te nemen. Indien je hier geen bezwaar tegen hebt, ben je van harte welkom om mee te doen. 

Meedoen aan deze winactie gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en Deel het bericht OPENBAAR op je tijdlijn (een like om mijn
  Facebookpagina te volgen vind ik natuurlijk altijd heel leuk)

Deze winactie gaat in op maandag 6 augutus 2018 en loopt tot en met zondag 12 augustus a.s. De winnaar wordt via loting gekozen en bekend gemaakt op maandag 13 augustus 2018. Houd indien je meedoet aub mijn blog en social media in de gaten voor de uitslag. 

Heel veel succes allemaal en lieve groet.
Shyama in Boekenland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten