woensdag 27 juni 2018

WINACTIE BOEKENPAKKET OPRUIMING BIJ SHYAMA IN BOEKENLAND


Lieve lezers,

Net als bij de meeste boekenliefhebbers onder ons groeit mijn huisbibliotheekje zo langzaamaan dicht, de deur kan nog net open haha. Om niet mijn nek over de dubbeldikke rijen boeken te breken, heb ik alvast een deel opgeruimd. Ik krijg niet alleen veel mooie recensie-exemplaren, ik koop ook veel boeken in de fysieke boekwinkel waar ik maar al te graag rondstruin. 

Ik heb voor nu alvast een mooi stapeltje boeken uitgezocht die ik wil verloten onder jullie. Ik hoop dat er animo voor is, ze lijken me ideaal om lekker in de vakantie van te genieten: thrillers, romans en waargebeurde verhalen. Ik betaal voor deze keer, als extra verwennerijtje, ook nog eens de portokosten voor het verzenden van het pakket. Heb je zin gekregen om mee te doen? Pak dan nu je kans!

Meedoen aan deze winactie gaat als volgt:
• Ga via deze link naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland.
• Like en Deel het bericht OPENBAAR op je tijdlijn (een like om mijn
  Facebookpagina te volgen vind ik natuurlijk altijd heel leuk)

Deze winactie gaat in op woensdag 27 juni 2018 en loopt tot en met donderdag 5 juli a.s. De winnaar wordt via loting gekozen en bekend gemaakt op vrijdag 6 juli 2018. Hou indien je meedoet aub mijn blog en social media in de gaten voor de uitslag. 

Heel veel succes allemaal en lieve groet.
Shyama in BoekenlandGeen opmerkingen:

Een reactie posten