zaterdag 17 september 2016

Shyama in Boekenland in "Libelle Leest"

Libelle, Shyama in Boekenland, lezen, recensie
Leuk nieuws lieve lezers!

Ik sta deze week in de Libelle! Jubel ... 🎉

recensie, moriarty, shyama in boekenland, lezen


Libelle is een nieuwe rubriek gestart 'Libelle leest', waarin door een boekenpanel een boek van de maand wordt belicht. De aftrap is met de prachtige roman Grote Kleine Leugens van Liane Moriarty, een prachtig boek dat in het Nederlands is uitgebracht door uitgeverij A.W. Bruna. 
recensie, moriarty, shyama in boekenland, lezen, grote kleine leugens
Bijzonder leuk dat ik, samen met dit panel, mee heb mogen doen met een stukje uit mijn recensie. De volledige recensie is natuurlijk ook om mijn blog te lezen, klik hier.

Dit is een prachtige kers op de taart voor mij als boekblogger/recensente, want ik zet me echt met heel veel passie in voor mijn blog. Ik vind het enorm fijn om op deze manier nog meer mensen te kunnen inspireren om te lezen. Dit boek is zo de moeite waard, evenals de vorige roman van Moriarty, Het geheim van mijn man, waarvan de recensie ook op mijn blog staat, klik hier.


recensie, boekenkrant, shyama in boekenland, lezenNog een ander, iets ouder, bericht:
In juli stond ik met een interview in de Boekenkrant. Daar had ik nog geen melding van gemaakt, omdat bijna iedereen op vakantie was :-)
Dus bij deze ook dat bericht ter kennisneming voor jullie.

Ook mijn dank aan jullie lieve lezers, dankzij jullie is het bloggen extra leuk. Ik hoop dat we samen nog veel moois zullen meemaken in Boekenland!

Je kunt naar mijn facebookpagina Shyama in Boekenland om mij te volgen.

Hartelijke groet,
Shyama


4 opmerkingen: