dinsdag 17 juni 2014

Blogevent Uitgeverij Meulenhof Boekerij

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij het allereerste Blogevent, georganiseerd door Uitgeverij Meulenhoff en Uitgeverij Boekerij. Dit vond plaats in hun schitterende monumentale pand aan de Herengracht te Amsterdam.

Er kwamen veel enthousiaste bloggers op uitnodiging bijeen voor een workshop 'recenseren voor gevorderden' en het bespreken van een vooraf ontvangen boek Tijgers in de nacht van Fiona MacFarlane.

De Uitgeverij heeft hiermee een prachtige gelegenheid geboden om andere bloggers (beter) te leren kennen en van gedachten en visie te wisselen. Ik heb er enorm van genoten en hoop dat na deze pilot meer events zullen volgen.Tijdens de borrel was er gelegenheid om te speeddaten met verschillende schrijvers, zowel bekende als enkele debutanten.Ik heb meteen mijn kansje gepakt om twee van de drie boeken die ik mocht kiezen voor de goodiebag te laten signeren, want Siska Mulder en Joyce Spijker waren van de partij.

Al met al een zeer gezellige middag gehad in Amsterdam, die zeker naar meer smaakt. Ik houd de uitnodigingen voortaan goed in de gaten, want zulke leuke bijeenkomsten zijn nou net de fijne uitspattingen in Boekenland.

Joyce Spijker
Van mij krijgt de Uitgeverij 5 dikke sterren voor dit Blogevent ;-)

6 opmerkingen: